image Tietoa meistä

Olemme intohimoinen tiimi, jolla on visioita toteutettaa
asiakkaille unohtumattomia ja jännittäviä kokemuksia

Pue yllesi, lähde liikkeelle!

Yksityisryhmän matka

Tarjoamme edullisia, huolettomia, hauskoja ja kulttuurillisia opintomatkoja!

 • Mitä se se sisältää
 • Bussi, juna tai lentomatka
 • Majoitus
 • Matkaopas koko ajan mukana
 • Julkisen liikenteen liput (jos tarvetta)
 • Kuinka varata?
 • Kuinka monta ihmistä matkalle tulee lähtemään?
 • Mitkä päivät sopivat teille?
 • Kuinka monta yötä?
 • Mistä olette kotoisin?
 • Mistä olette erityisesti kiinnostuneita?
 • Onko erityistoiveita
Ota yhteyttä!
image

Affiliate-markkinointi

Mitä asiakkaat sanovat

image

Miksi valita meidät

why the best choice

Varmistamme parhaan mahdollisen laadun parhailla hinnoilla. Matkamme on suunniteltu siten, että laatu tai raha ei ikinä pilaa matkaasi. Kun matkustat meillä, voit tutkia, kokea ja liikkua ilman huolen häivää.

Pue yllesi, lähde liikkeelle!

Unohtumaton kokemus

Yksi meidän suosikkimatkoistamme on kiertue läpi Baltian kaupunkien. Se vie kauniisiin kaupunkeihin, kuten Tallinna, Riika, Vilna ja myös vanhoihin kaupunkeihin. Voit myös matkat, joissa saa tehdä kävelyretkiä, mutta kokea myös kaupunkien yöelämät. Mutta sitten on myös Lappi. Koe kylmät ilmat, huuda vuoren huipulta ja kuule kuinka äänesi kantautuu takaisin. Vaella upeilla metsäpoluilla, koe uusi kulttuuri, uudet ruoat uusien ihmisten kanssa!

Paras hinta-laatu suhde

Katso mahtavia huippuja, upeita kaupunkeja täynnä elämää, käy bilettämässä ja koe vanhaa arkkitehtuuria. Liitä itsesi matkalle, jossa ei tarvitse murehtia paljonko mikäkin maksaa, ota vain kaikki irti maailman kauneudesta järkevään hintaan. Tiedämme, että opiskelijoilla on suuret unelmat, mutta pienet budjetit. Me autamme sinua toteuttamaan unelmasi budjetilla, johon sinulla on varaa.

Our Story

StudentTrips started in 2012 & since then we have had thousands of people traveling with us. We strive for one goal and that is to make everyone happy on our trips. As they say shoot for the stars, We shoot for 100% satisfaction. We make travel fun, easy and sociable. Youth will vanish in a moment. Use every young moment to the fullest; Gear up, Get going! with our cool, affordable trips for everyone age 18-39. We understand what is important to you as a young traveller, therefore we have packed so much value in our tours – all for you! We take care of the boring stuff such as organizing accommodation, manage transportation and logistics, so you can relax, enjoy yourself and connect with other young travellers to explore vibrant new cities together.

Contact Us!

Affiliate-markkinointi

Auta meitä myymään lippuja ja tienaa avokätiset palkkiot

image

Oletko töissä matkatoimistolla, opiskelijajärjestössä, opiskelijoiden sanomalehdessä, omistatko kenties baaria, sopivaa nettisivua tai Facebook-ryhmää?

Olisimme iloisia saadaksemme tehdä töitä kanssasi. Tarjoamme yksinkertaista affiliate-järjestelmää ja maksamme hyvät korvaukset jokaisesta tilauksesta.

Jos kiinnostuit, lähetä sähköpostia osoitteeseen info@studenttrips.fi, kerro hieman itsestäsi ja lähetämme sitten lisätietoa.

Pue yllesi ja lähde liikkeelle!